Bloemen bestellenWil jij online bloemen bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website van Boeketcadeau.nl. Je vindt hier een ruim assortiment van bloemen in allerlei soorten en formaten. Een groot pluspunt is het feit dat ze snel leveren. Bestel je namelijk bloemen vóór 12:00u, dan worden deze al de volgende dag geleverd.

Bloemen bestellen

Laatst heb ik zelf de fijne service van dit bedrijf ervaren. Ik was namelijk online op zoek naar een mogelijkheid om bloemen te bestellen voor mijn vriendin. Zij heeft een behoorlijk zware periode achter de rug en soms is het dan fijn om wat extra’s te doen. Met bloemen kon ik laten weten dat ik aan haar denk en achter haar sta. Al snel kwam ik dus terecht op Boeketcadeau.nl en ging ik eens kijken naar het aanbod. Wat een keuze! Allerlei prachtige boeketten met rozen of gemixte bloemen, bloementaarten, cadeaus en nog veel meer. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een boeket in allerlei roze tinten.

Een boeket met een boodschap

Uiteraard kun je een persoonlijk kaartje toevoegen aan je boeket. Je hebt dan de keuze uit allerlei thema’s zoals beterschap, sterkte, veel geluk, gefeliciteerd enzovoort. Hier schrijf je vervolgens een bericht op zodat de ontvanger weet van wie de bloemen afkomstig zijn. Verder is het bestelproces heel eenvoudig. Je geeft aan wanneer je de bloemen wilt laten leveren en kunt veilig online afrekenen.

Bloemen bestellenZelf de levering kiezen

Wat ik zelf heel fijn vind aan Boeketcadeau.nl is dat je zelf kunt bepalen op welk moment je de bloemen wilt laten bezorgen. Dit is ook mogelijk op zondag! Je kunt kiezen voor een dagdeel levering. De bloemen worden dan in een tijdvak in de ochtend, middag of avond bezorgd. Je kunt er zelfs voor kiezen om de bloemen nog op dezelfde dag te laten bezorgen, wel moet je de bloemen dan bestellen vóór 12.00 uur.