Ik kreeg een pakketje binnen, ik opende het en wat zag ik? De nieuwe damesschoenen Paul Green zilver. Ik was helemaal onder de indruk. Ik wilde deze schoenen graag en was van plan dit te kopen, maar het was er nog niet van gekomen, daarnaast had ik het ook aan niemand verteld, dacht ik, dus hoe kon ik dit dan toch door mijn bus krijgen? Ik was natuurlijk als een kind zo blij, ik paste ze, en het was perfect.

logo-nl

Zitten perfect

Ze staan mij goed. Ik vind het zilver ook erg mooi, ik draag veel zwarte kleding en dit kleedt dan behoorlijk mooi bij de schoenen. Voor de zekerheid belde ik Van Bommel om te vragen of het echt op mijn naam stond. Ze zeiden dat dit zo was. Ik bedacht mij toen, dit kan alleen maar mijn vriend of mijn moeder zijn geweest. Toen mijn vriend in de avond thuiskwam moest hij meteen lachen. Daar kon ik aan zien dat hij het was. Ik riep meteen: maar hoe? Toen vertelde hij mij dat ik een keer de website open had laten staan en hij zag dat ik dit in mijn winkelmandje had geplaatst. Toen heeft hij via een eigen account de schoenen voor mij besteld. Dit is zo lief! Ik vind het zo fijn en leuk als mensen aan elkaar cadeautjes geven, daar kan ik echt vrolijk van worden.