Een echte wellness liefhebber geef je natuurlijk een sauna cadeaubon cadeau. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Een standaard cadeaubon wordt vaak als saai beschouwd maar met een wellnessbon geef je echt een belevenis cadeau. Zo kun je kiezen voor een bon van een specifieke sauna. De bon kan dan ook alleen daar verzilverd worden. Erg leuk wanneer de ontvanger een favoriete sauna heeft of wanneer deze dicht in de buurt zit.

Sauna cadeaubon

Sauna cadeaubon van De Thermen in Nijmegen

Zo kun je een sauna cadeaubon aanschaffen bij De Thermen in Nijmegen. Dit is een prachtig mooi wellnesscentrum in de mooie omgeving van Nijmegen, vlakbij de Heilige Landstichting. Het is een kleinschalig complex waardoor het een gezellig en gemoedelijk karakter heeft. Tegelijkertijd biedt De Thermen wel een compleet aanbod van faciliteiten en behandelingen. Zo vind je hier diverse sauna’s thermaalbaden, stoombaden, bubbelbaden en buitenbaden. Ook kun je heerlijk relaxen in de prachtige tuin. Bovendien beschikt De Thermen over een moderne beauty- en massagesalon waar diverse behandelingen plaatsvinden. Daarnaast heeft de Thermen ook een rhassoul en haman ruimte waar ook verschillende behandeling rituele behandelingen plaatsvinden.

De Thermen

Eenvoudig in de webshop bestellen

Je kunt de sauna cadeaubon eenvoudig online in de webshop van De Thermen aanschaffen. Je kunt zelf het bedrag van de cadeaubon kiezen. Dit kan tussen de 10 en de 100 euro. Vervolgens kun je betalen via iDeal en de cadeaubon wordt naar je thuis gestuurd in een mooie verpakking. Zo hoef je dus niet de deur uit om deze leuke wellnessbon aan te schaffen. Lekker makkelijk voor jou dus. Zeker als je niet in de buurt van Nijmegen woont. In de webshop kun je ook allerlei behandelingen boeken dus je kunt natuurlijk ook als verrassing een dagje uit boeken met een behandeling. Dit is bijvoorbeeld extra leuk als je samen gaat.