Een Snackmobiel inhuren voor een feest of evenement, het is hier mogelijk. Maak een afspraak met dit snackmobiel.nl en bespreek wat hier zoal mogelijk is. Het leuke aan dit bedrijf is dat zij de frietjes zelf vers snijden en bakken en dat proef je ook meteen. Ook de snacks zijn heerlijk, maar dit is allemaal te bespreken wat jij precies wilt bestellen. 

Mijn zus is onlangs getrouwd en daarom heeft zij dit bedrijf ingeschakeld. Want niet alleen kan je hier de heerlijkste friet eten, ook verzorgen zij een volledige lunch of diner. Dit wel in samenwerking met een ander cateringsbedrijf. Van het begin tot het einde kregen wij de heerlijkste hapjes voorgeschoteld. Ook was er aan een toetje gedacht in de vorm van ijs. Het geheel was erg lekker en zeker de moeite waard om deze wagen vaker te huren. Snackmobiel

De Snackmobiel komt op locatie

Nog niet eerder was ik op een feest geweest waar deze snackwagen aanwezig was. Het idee al om deze in te huren vond ik geweldig. Iedereen kan namelijk zelf bepalen wanneer hij of zij een zakje friet neemt. Wat helemaal leuk is dat deze patat niet in plastic bakjes geserveerd wordt, maar in de ouderwetse puntzakken. Dat is ook het kenmerk van dit bedrijf.

Omdat ik het zo een leuk idee vond om de friet kraam in te kunnen huren, heb ik een reservering gemaakt voor mijn verjaardag. Per slot word ik 50 jaar en dat wil ik wat groter vieren. Hiervoor had ik een locatie afgehuurd waar ik zelf voor de hapjes en de drankjes kon zorgen. Tijdens een gesprek met de medewerker van de snackwagen, heb ik besproken wat er zoal geserveerd kon worden.

De tijd gaat snel en inmiddels heb ik mijn verjaardag al achter de rug. Het was een zeer geslaagd feest en daar heeft de snackwagen zeker deel van uit gemaakt. iedereen heeft heerlijk genoten van de friet en de snacks die hier werden gebakken. Snackmobiel